BROKEN VESSEL๏ปฟโšฑ๏ธ๐Ÿ”จ๐Ÿ’”

img_0317.jpg

What does God want from you? Or from us? Have you asked yourselves that question.

About four days ago we receive a nice surprise from a family friend; she came to visit from the state of Texas.  And as we were talking a few days ago; she said to me something that brought me an epiphany. She said that she might not be a Christian( repented); but she believes on God and she beliefs that she has a purpose bigger then were she is at right at this moment. As we were talking she kept telling me this stuff with a passion; I could see in her eyes the love for God and for people in need. I kept thinking to myself; ” Lord the purpose you have for this woman is bigger than what we might think or see.” I believe that God will call her; when she is ready to come to his path and from what I seen and know of her; her ministry might be a missionary one.

Luke 5:8

โ€œBut Simon Peter, when he saw it, fell down at Jesusโ€™ knees, saying, Depart from me; for I am a sinful man, O Lord.โ€

But that’s not the point of this blog post. I came to the realization that people outside of the church or unbelievers think of us( Christ followers) as too neat. I don’t know if you are starting to understand where I’m heading or what I’m trying to say here. When Jesus found the twelve men that were going to become his disciples; men that would later become preachers of the Gospel and fishermen of souls and men. He called men and women that were full of flaws and sin. He did not call people that were too neat or full of themselves. I just love that phrase that Peter says to Jesus;

Depart from me; for I am a sinful man, O Lord.” 

โ€ญThis phrase has such a deep meaning imagine this guy falling to his knees after seeing the magnitude of Jesus power and knowing he was the Messiah. Of course he wasn’t without flaws because he did doubt actually all the disciples doubted Jesus at one point or another; however they continue to walk on the path they had chosen even though they were hunt down as animals and tortured; just for spreading Jesus love and word to the needy and proud ones too.

 

All these pieces
Broken and scattered
In mercy gathered
Mended and whole
Empty handed
But not forsaken
I’ve been set free
I’ve been set free

Amazing grace
How sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost
But now I’m found
Was blind but now I see

 

What God want from us; is for us to come to his presence with need. Broken and with our hearts bared. Because how is he going to touch or change our lives or even manifest his presence and power into our lives with such haughtiness and even proudness. He wants hearts that need love, compassion and healing most of all. The word even says it in;

โ€ญโ€ญ1 Corinthiansโ€ฌ โ€ญ1:28-29โ€ฌ 

  โ€œand the base things of the world, and the things that are despised, did God choose you and the things that are not, that he might bring to nought the things that are: that no flesh should glory before God.โ€

All the miracles that Jesus did were to people that to the standards of most Israelites as garbage. He did miracle to the possessed, the blind, the ill and to the ones in need. Yes, Jesus preached about love and humbleness because back in that time the Israelites and the higher priests were men and women that were filled with proudness and vanity for the things that they had. But they never saw or even cared about the needs of the people that they despised. And that’s what Jesus looked after; and that is what he wants from you and I. For us to be bared( Spiritually) to him; he sees the flaws and he loves us for them. We are his creation and made in his image.

Let’s be humble each day more and more. Let’s forget about the wants of our flesh but let’s remember the wants and needs of our eternal Father.

P.S. Love you Guys and I hope everyone had a nice Happy Fourth of July week. God Bless and talk to you guys next time, don’t forget to share, like or comment on the blogโค๏ธ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s